CURRICULUM

Soc l’Adam Glubinski Letowski. Fa 67 anys que vaig néixer a Lodz, Polònia. Soc violoncel·lista i estic jubilat. La meva vida professional va començar al Teatre d’Òpera de Varsòvia. Cansat de la situació política del meu país vaig decidir emigrar. A l’any 1982 vaig anar a Canàries on vaig col·laborar amb l’Orquestra Simfònica de la Gran Canària fins a l’any 1984 que vaig arribar a Barcelona entrant a formar part de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu on he treballat com assistent de solista fins a la jubilació.

Com a polonès que soc he viscut intensament la política, primer del meu país i, arribat a Barcelona, ben aviat vaig ser conscient del domini espanyol que patia Catalunya i de la voluntat d’independitzar-se de la seva gent. Així doncs sentint-me polonès d’origen però català d’adopció vaig decidir col·laborar tant en la consulta de 9 de novembre com en el referèndum de l’1 d’octubre. Vaig passar la nit a l’Institut Pau Claris i després de viure la salvatjada de la policia espanyola contra pacífics ciutadans vaig decidir treballar activament per la Independència de la terra que m’havia acollit, primer com a membre del CDR Casc Antic i actualment afiliant-me al CxR.

Participo en el grup de traductors “Babelrepublicat”. A més del polonès tinc coneixements de l’anglès, de l’alemany i del rus.

Formo part activa d’ANC. També em vaig sumar als Querellants per la República. Des de l’any 2017 formo part de la junta de l’Associació veïnal Casc Antic.

Vull viure en una Catalunya independent. Per aquest motiu no milito en cap partit doncs tots ens van conduint cap a una autonomia, contradient els seus programes electorals. Però sí crec en el Consell com a òrgan independent que, amb l’ajuda de tots, ens pot conduir a la Independència.

Glubinski Letowski, Adam

aglubinskiletowski@assemblearepresentants.cat

29-6-1954

Barcelona

Home

DISTRICTE ELECTORAL

Ciutat Vella - Eixample

CONTACTE