CURRICULUM

Em dic Antonieta Andreu i Domingo. Soc de Montblanc, Conca de Barbera. Provinc d’una família lliberal i catalanista, implicada en la política des de com a mínim les Bases de Manresa al 1892. M’agrada dir que les pedres que fan viure i sentir la historia medieval de Montblanc, les soques retorçades dels ceps i de les oliveres d’una terra de secà com es la de la Conca i la meva família, han forjat el meu caràcter, persistent i tossut.
De jove vaig anar a Barcelona a estudiar Medicina i especialitzada en Microbiologia Mèdica he treballat durant 38 anys en un gran hospital d’aquesta ciutat i dos als Estats Units. Des de la jubilació, ara farà 4 anys, he retornat als meus orígens passant la majoria de l’any a Montblanc, on m’he involucrat en entitats i activitats.
En el terreny polític, vaig militar al PSUC i mes tard al PSC d’on vaig cursar baixa l’any 2011, a causa de la seva deriva espanyolista i la seva supeditació al PSOE. Des d’aleshores soc membre d’entitats unitàries, com Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua i darrerament el Consell per la República.

Andreu Domingo, Antonia

aandreudomingo@assemblearepresentants.cat

19-12-1952

Montblanc

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Camp de Tarragona

CONTACTE