CURRICULUM

Vaig néixer a la Vila Gràcia (Barcelona), tinc 60 anys i actualment visc a Canet de Mar (Maresme).

Després de dedicar-me una anys a la docència, vaig començar a treballar en la gestió cultural i associativa a l’Ajuntament de Barcelona. Tinc el Màster de Gestió Cultural i diversos Postgraus de Gestió i Polítiques Culturals i de Desenvolupant i de Direcció d’entitats sense afany de lucre.

Professionalment he estat directora de centre cívic, secretària tècnica del Consell Municipal d’Associacions, directora de l’Agència Municipal de Serveis Associatius, adjunta a gerència de Sant Andreu, cap de gabinet de Sarrià-Sant Gervasi i directora del Castell de Montjuïc.

A nivell de voluntariat, he estat presidenta de l’associació cultural Lluïsos de Gràcia, presidenta del Taller d’Història de Gràcia, directora de la col·lecció Guies Temàtiques de Gràcia, secretària de l’associació de cooperació Barcelona Acció Solidària, secretària de l’Associació Cultural Plataforma Odèon i actual secretària d’Àgora-debats i tertúlies de Canet de Mar.

Actualment sóc sòcia d’Òmnium Cultural, de l’Assemblea Nacional Catalana, de la Plataforma per la Llengua, dels Lluïsos de Gràcia, de l’Orfeó Català, de l’Associació Cultural Plataforma Odèon de Canet de Mar, d’Àgora Canet i de l’Aula d’Extensió Universitària d’Arenys de Mar.

La música, la lectura, el teatre, la solidaritat, el treball en equip, l’estima al meu país…, han estat els motors de la meva trajectòria i han fet que sempre estigui disposada a aprendre, a treballar i a ser crítica i activa a la vegada.

Segura Capellades, Carme

cseguracapellades@assemblearepresentants.cat

22-1-1960

Canet de Mar

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Maresme

CONTACTE