CURRICULUM

Nascut a Barcelona el 1956, és enginyer, cofundador el 1981 d’Ecotècnia, cooperativa fabricant d’aerogeneradors . Des de 2010 soci i conseller de diverses startups de serveis energètics i de serveis i productes per a “smart cities”. El 2015 promou Mas Vinyoles Venture Factory, una “fàbrica d’emprenedoria” des del Mas del mateix nom, a Sant Pere de Torelló, on resideix. Des de 2019 és regidor de Transició Energètica (TE) a l’Ajuntament de Sant Pere, on ha iniciat un pla per completar la TE local en tres mandats i ha impulsat la creació de la Cooperativa Santperenca d’Energia Sostenible, com a comunitat energètica local pionera. Està impulsant, també, amb el Consell Comarcal d’Osona un ambiciós pla comarcal de TE per a reduir en 6 anys el 40% de les emissions de CO2.
Entre 1984 i 1994 va ser militant actiu del Moviment de Defensa de la Terra (MDT) i l’Assemblea d’Unitat Popular (AUP). És portaveu del Consell Local per la república de Sant Pere.
Amant del cant, l’òpera i la música barroca, té el francès com a tercera llengua materna, així com l’anglès (mitjà-alt) i l’alemany i l’italià (bàsics). És pare de dos adolescents i malauradament va perdre la seva companya i mare dels fills, fa només uns mesos.

Llobet Martí, Ermenegild

ellobetmarti@assemblearepresentants.cat

3-4-1956

Sant Pere de Torelló

Home

DISTRICTE ELECTORAL

Catalunya Central

Càrrec electe

CONTACTE