CURRICULUM

Nascuda a Barcelona el 1970, sóc membre de la Junta Directora del Consell Local de Castellterçol – Granera, i col·laboro activament com a voluntària amb diverses entitats i associacions dedicades a la conservació de la natura i a l’activisme cultural i social.
Llicenciada en biologia per la Universitat de Barcelona (1993), fa més de 25 anys que em dedico professionalment a la conservació de la natura i a l’assessorament i la planificació mediambiental. I més concretament a la incorporació de les polítiques de conservació de la natura en altres polítiques sectorials.
Des del setembre de 2020 treballo al Parlament Europeu com assistent local de l’eurodiputat i conseller Toni Comín. Fins aleshores, i des mitjan 2018, vaig treballar al Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, el CADS, al Departament d’Afers Exteriors i Relacions Internacionals i Transparència (Generalitat de Catalunya). I entre 2009 i 2018 vaig treballar al Departament de Territori i Sostenibilitat, al Servei de Planificació de l’Entorn Natural, on vaig contribuir, entre altres tasques, a l’elaboració de l’Estratègia de conservació del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya per al 2030, i a la declaració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.
Entre els anys 2001 i 2006 vaig ser directora de la Reserva de Biosfera de Menorca, pel Consell Insular de Menorca, i abans vaig treballar com a consultora mediambiental en el sector priva i com a professional independent.

Comas Lamarca, Eulàlia

ecomaslamarca@assemblearepresentants.cat

10-2-1970

Castellterçol

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Catalunya Central

CONTACTE