CURRICULUM

Em dic Jordi Alsina, visc a Lleida, tinc 51 anys, soc enginyer agrònom i empresari al servei del sector agrícola.
Em vaig fer membre del Consell per la República Catalana en els seus inicis i soc membre actiu de la Junta Rectora de Lleida des de la seva formació.
Durant el referèndum de l’1 d’octubre vaig ser apoderat per l’Assemblea Nacional Catalana.
Junt amb altres companys vaig impulsar de forma voluntària la manifestació del 7 de desembre del 2017 a Brussel·les i del 2 de juliol del 2019 a Estrasburg aconseguint enviar 4 avions des de l’aeroport Lleida-Alguaire per portar la gent de Ponent al cor d’Europa.
He col·laborat a nivell nacional en la impulsió del consum estratègic i de la lluita noviolenta de la qual en soc activista i formador.
No he sigut ni soc militant de cap partit, vaig ser portaveu dels CDRS Lleida i vaig treballar intensament junt amb altres persones per aconseguir tenir a Lleida una Paeria republicana.
Vaig entrar de coordinador de l’ANC de Lleida el març de l’any 2019 i des del juny de l’any passat formo part del seu secretariat Nacional.
Col·laboro també amb la impulsió de la fase participativa del Debat Constituent, amb Catalans per la Independència i estic vinculat a altres col·lectius que treballen per la Independència de Catalunya.

Alsina Aubach, Jordi

jalsinaaubach@assemblearepresentants.cat

6-12-1969

Lleida

Home

DISTRICTE ELECTORAL

Lleida

CONTACTE