CURRICULUM

* SABADELLENC de naixement (el 1965) i CASTELLARENC d’adopció. Però he viscut a més a Boston, a Birmingham i a Brussel·les, per estudis i treball. Soc formalment solter i el màxim de disponibilitat per al Consell.

* Soc i faig d’ADVOCAT i PROFESSOR D’UNIVERSITAT. A més de dret vaig estudiar Comunicació Audiovisual i Computer Science. El meu doctorat és en dret. En el camp del dret la meva àrea d’especialització és el dret tecnològic i relacionats (com la sobirania digital).

* Vaig ser DELS FUNDADORS I EL PRIMER VICEPRESIDENT NACIONAL de l’ANC (fundacional), i dissenyador entre d’altres companys de l’estructura organitzativa de l’entitat. Vaig ser membre de diversos secretariats nacionals i membre, en algunes temporades del seu Consell Permanent, com a Jurista. Actualment estic a l’equip COORDINADOR DE LA SECTORIAL DE JURISTES. Des d’on hem atès i atenem encara molts represaliats. Jo vaig encarregar-me’n de atendre el telèfon d’emergència on es trucava i des d’ell derivavem els casos a companys lletrats. Per tant he conegut de primera mà el cas de més de 400 represaliats i conec molts dels advocats que porten els casos i amb qui hem construït estratègies comunes. Jo en PORTO DIVERSOS CASOS DE REPRESALIATS. com a advocat.

* Vaig ser dels INSPIRADORS i DISSENYADORS DE LA IDEA DE LA CRIDA. Idea que li vam presentar un grup de persones al MHP a Alemanya poc temps després que ell sortís de Neunmünster. A la crida vaig ser el coordinador de la sectorial de PROSPERITAT.

* He col·laborat i COL·LABORO EN EL CONSELL PER LA REPÚBLICA. A petició del HC Toni Comin, vaig ajudar a fer els primers esborranys del programa de govern. Vaig ajudar a fer el primer esborrany de la seva estructura institucional i el seu reglament fundacional, així com el reglament electoral de l’Assemblea de Representants.

* Vaig ser fundador i membre de l’Equip responsable que va tirar endavant el CONGRES CATALUNYA I FUTUR. Un projecte que va ajudar a definir com havia de ser la Catalunya del Futur, com ha de ser EL PAIS QUE VOLEM.

* Soc membre de l’ASSOCIACIÓ EXIGENTS. Grup de persones (la majoria dels quals sorgits dels primers secretariats de l’ANC) que actua com a Think Tank, proveïdor d’idees i projectes per a fer possible la independència de Catalunya. (el Congres CatFutur, la Crida, alguns dels aspectes del Consell per la Rep). Van néixer aquí.

* Estic compromés a nivell personal i professional també en el MON COOPERATIU de foment de l’economia catalana, especialment en consum sostenible de proximitat (kmCat).

Manyà Martinez, Jordi

jmanyamartinez@assemblearepresentants.cat

14-1-1965

CASTELLAR DEL VALLÈS

Home

DISTRICTE ELECTORAL

Vallès Occident - Est

CONTACTE