CURRICULUM

Tinc la sort de venir d’una família catalanista i republicana.

De la meva joventut remarco el meu compromís en la lluita antifranquista i per a l’alliberament nacional de Catalunya, que em va portar, entre altres, a ser la delegada de Badalona al Congrés de Cultura de Catalunya i a formar part de la junta del CEPEPC (Col•lectiu d’Escoles per l’Escola Pública Catalana).

M’he implicat en projectes solidaris i de cooperació: des dels anys 90 he promogut projectes de desenvolupament local i de defensa dels drets de les dones a Algèria i vaig presidir l’associació Touiza-solidaritat de cooperació entre Catalunya i Algèria i, també, durant la guerra dels Balcans, vaig coordinar l’ajut humanitari de Barcelona en un cap de refugiats kosovars a Albània.

I ja en el pla professional, des de l’administració pública, tinc una llarga experiència en el disseny i execució de projectes amb finançament europeu (desenvolupament local, promoció econòmica i serveis socials) com també amb l’organització de conferències, jornades i viatges d’intercanvi. També he participat en la creació dels Consells de la Dona de Cornellà i de Terrassa.

En totes les iniciatives a nivell internacional en les quals he participat sempre he tingut present posar en relleu la realitat nacional i l’excel•lència de Catalunya.

Biosca Rovira, Lali

lbioscarovira@assemblearepresentants.cat

10-7-1950

Barcelona

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Gràcia

CONTACTE