CURRICULUM

Nascuda el 1976 a Girona, visc a Lloret de Mar.

PERFIL PROFESSIONAL
– He estudiat la Llicenciatura en Geografia a la Universitat Autònoma de Barcelona i el Màster GIS (Geographic Information Systems) a la Universitat Politècnica de Catalunya.
– Beca ERASMUS (Durham, Gran Bretanya). Department of Geography, University of Durham.
-Beca LEONARDO DA VINCI (Atenes, Grècia). Epsilon International S.A. Digitalització cartogràfica de la ciutat d’Atenes i principals ciutats de Grècia pels Jocs Olímpics Atenes 2004.

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL
– Actualment, Regidora portaveu i cap de llista a la Oposició del grup municipal Força Lloret a l’Ajuntament de Lloret de Mar.
– Legislatura anterior, 3º Tinenta Alcalde i Regidora al govern de Serveis Jurídics, Contractació pública, Processos electorals, Recursos Humans i Serveis de Comunicació del grup municipal Convergència i Unió.
– A la Universitat de Barcelona, Project Manager a la Oficina de Projectes Internacionals de Recerca. Assessorament als investigadors/es sobre les convocatòries del 7th Framework Programme Horizon2020 de la Comissió Europea: ICT, NMP, Space, Security, Energy, Transport.
– A la Universitat Pompeu Fabra. Cap de Secció de Política Científica del Servei de Recerca. Coordinació de la Gestió i Tramitació dels ajuts universitaris i de recerca del MEC, AGAUR…
– A l’AGAUR- Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca. Tècnica d’ajuts universitaris i de recerca. Gestió de les convocatòries: PIV, EXCAVA, DILL, TDCAT, NORMAL, CTP.
– A la Generalitat de Catalunya – Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. Tècnica en Sistemes d’Informació Geogràfica. Actualització del GIS Parcel·lari SIGPAC, publicat en la web.
– A la Generalitat Valenciana – Cámaras de Comercio. Beca en Sistemes d’Informació Geogràfica. Ordenació de les activitats Comercials a Valencia. Edició de Cartografia en format GIS.
– A la Generalitat de Catalunya – Departament de Medi ambient. Delineant. Edició de cartografia en format GIS a l’àrea de boscos i biodiversitat.

INFORMACIÓ ADDICIONAL
– Representant de la Universitat de Barcelona a la LERU (League of European Research Universities). Assistència a reunions anuals a Brussel·les, Hèlsinki, Londres, Leuven, amb representats d’altres universitats europees i Officers de la Comissió Europea, per tractar les convocatòries del 7th Framework Programme Horizon2020.
– Ponència a la University College of London. Meeting of the LERU ERP Community. Presentació del model de gestió a la Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la Universitat de Barcelona a la resta de project managers de les universitats que formen part de la LERU.
– Beca ERASMUS-mobility STAFF, a la Galatasaray Üniversitesi (Turquia) el juny de 2014. Intercanvi d’experiències en la gestió de projectes internacionals de recerca en la Erasmus Office, oficina homòloga a la Universitat de Barcelona.
– Beca ERASMUS-mobility STAFF, a la Central European University of Budapest (Hongria) el setembre de 2013. Presentació de la Oficina de Projectes Internacionals de Recerca de la Universitat de Barcelona i intercanvi de bones pràctiques en projectes de recerca d’àmbit internacional, a la Academic cooperation and Research support Office.
– Ajut PAS de l’AGAUR- Agencia de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, a la Sapienza Universitá di Roma (Itàlia) el juliol de 2011. Mobilitat interuniversitària a la International Relations Office. Reunions amb professors investigadors de diversos departaments interessats en participar en projectes internacionals amb la Universitat de Barcelona.
– Representant de l’Ajuntament de Lloret de Mar al Training Academy Cultural Routes of the Council of Europe a Estrasburg (França) el juny de 2016. Reunions per consolidar la Xarxa Europea de Jardins Històrics, liderada per l’àrea de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament amb els Jardins de Santa Clotilde.
– Representant de l’Ajuntament de Lloret de Mar al VI Cultural Routes of the Council of Europe a Vilnius (Lituània) l’octubre de 2016. Trobada de diversos actors internacionals per tractar els reptes i oportunitats de les rutes cultural europees. L’Ajuntament de Lloret de Mar com a coordinador de la Xarxa Europea de Jardins Històrics.
– Vaig defensar les escoles l’1 d’Octubre de 2017
– Membre del grup impulsor del Consell per la República a Lloret de Mar
– Sòcia d’Òmnium Cultural

Baltrons Molina, Lluïsa

lbaltronsmolina@assemblearepresentants.cat

18-2-1976

Lloret de Mar

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Girona

Càrrec electe

CONTACTE