CURRICULUM

Em dic Mª Eulàlia Valero Llorens. Vaig néixer a Barcelona fa 72 anys i estic jubilada. Soc violoncel·lista i he format part de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu durant 35 anys.

L’1 d’octubre vaig estar a l’Institut Pau Claris i tot i que sempre he estat independentista, des d’aquell moment vaig voler treballar activament per la nostra llibertat, primer formant part del CDR Casc Antic i actualment com a membre del CxR, ja que crec que és l’única eina que tenim per aconseguir el nostre objectiu. També formo part activa d’ANC i soc membre d’Òmnium Cultural; soc signant de la querella interposada per Querellants per la República i des del seu inici he format part del Grup de Dones de l’Associació Veïnal Casc Antic.

Durant un temps vaig estar afiliada a Junts x Cat a fi de fer possible la seva participació a les eleccions del 14 de febrer però em vaig donar de baixa per la manca de compromís d’implementar la Independència. Actualment no estic afiliada en cap partit, m’han ensenyat que tots prioritzen els propis interessos. Tot i això crec que és necessari comptar amb ells però sense estar-hi supeditats. També crec que cal refer lideratges.

No vull retornar a l’autonomia, vull la Independència.

Valero Llorens, Maria Eulàlia

mevalerollorens@assemblearepresentants.cat

7-5-1949

Barcelona

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Ciutat Vella - Eixample

CONTACTE