CURRICULUM

Sóc Maria Rosa Comellas i Coll, visc a Terrassa, tinc dues filles i presento la meva candidatura a l’Assemblea de Representants del CXR, dins de la circumscripció del Vallès Occidental-Oest
Dona compromesa amb la llibertat i la igualtat, això vol dir que sóc una lluitadora de la independència de Catalunya. Lluito en diferents camps, des de la política i des del camp de les organitzacions socials. Vaig començar el meu activisme polític el 2010, amb Solidaritat Catalana per la Independència, i he continuat treballant amb política i amb el sindicalisme independentista i republicà com és la Intersindical.
Treballo al sector públic, com a tècnica de l’Administració pública, el meu perfil és de gestió social. Laboralment estic formada a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya en els ensenyaments de l’Ètica, el Dret, i la Gestió de la Qualitat.
Els meus estudis són universitaris:-Diplomada en Professorat d’Educació General Bàsica per la Universitat de Barcelona (UB); Diplomada Mestra de Català, per la UB; i Diplomatura de Postgrau en Gènere i Igualtat: Administració Pública i Món Local, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Comellas Coll, Maria Rosa

mrcomellascoll@assemblearepresentants.cat

29-11-1960

Terrassa

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Vallès Occident - Oest

CONTACTE