CURRICULUM

Nascuda i craida a Barcelona, estudio Administració i Direcció d’Empreses i inicio la meva carrera professional en el camp de les finances (primer com a auditora en una «Big 4» i, posteriorment, a la banca comercial).

Durant els anys que em dedico a l’assessorament bancari, complemento els estudis d’ADE amb la llicenciatura en Investigació i Tècniques de Mercat de la UOC. És també durant aquest període que l’afició per descobrir noves cultures i «veure món» es converteix en una inquietud, i marxo una temporada a la ciutat de Nova York (EEUU) per cursar un programa de preparació de màster en una universtitat nord-americana.

Aquesta experiència m’obre molts horitzons, tant a nivell acadèmic i professional, com a nivell personal. Conec al meu marit noruec i al cap d’un temps decidim formar una familia, i que jo em traslladi a viure a Noruega.

És així com aterro al meu país d’adopció, amb una maleta plena de projectes personals i il.lusions, i la determinació d’incorporar-me a la vida professional a Noruega tan ràpidament com sigui possible. Com que parlo poc noruec, comenco a treballar en un centre comercial i, al cap de pocs mesos, aconsegueixo la meva primera feina de finances en una multinacional britànica.

Els 8 anys següents els dedico a formar una família (som pares de dos petits «catalano-noruecs») i a treballar incansablement en diferents posicions relacionades amb el control de gestió financera, reportant a matrius del Regne Unit, majoritàriament.

Després del meu segon fill, m’agafo un «any sabàtic» i aprofito per posar en marxa un repte personal: engegar el meu propi negoci de fotografia, que és una de les meves passions, juntament amb viatjar, els idiomes (en parlo 4 i en llegeixo 6), la muntanya i l’estil de vida saludable, en general.

Els útlims tres anys els he dedicat a la funció pública, on desarrollo la meva activitat professional actualment. Sóc responsable del control de gestió i financer de diversos projectes i societats participades pel govern local de la ciutat noruega on resideixo amb la meva família.

Folguera Brunés, Marina

mfolguerabrunes@assemblearepresentants.cat

7-2-1976

Skodje

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Resta del món

CONTACTE