CURRICULUM

Em dic Montse Bayà Castells, tinc 49 anys i visc a Badalona.
Vaig estudiar Administració d’Empreses i MBA a Esade i també sóc coach executiva.

Sóc una persona amb una gran capacitat de visió global, d’anàlisi i d’organització així com amb gran capacitat de treball. M’encanten els reptes i els canvis il·lusionador tot i que toco molt de peus a terra.
M’agrada passar el temps amb la meva família, llegir i caminar.


Actualment, des de fa 6 anys (2015), treballo com a gerent d’una entitat social que té més de 40 anys d’història en el Tercer Sector. En el temps que porto en l’entitat, hem multiplicat el pressupost de la mateixa per 3 així com també els projectes i el seu impacte social. D’aquesta feina em quedo amb la humanitat i generositat de les persones i entitats del sector que fan que els projectes es tirin endavant; el veure com aquests projectes impacten en el dia a dia dels infants, joves i famílies i, finalment, amb el coneixement de com n’és de difícil de mantenir-se i ser sostenible.
Del 2010 al 2015 va ser una època de la meva vida una mica “random”; vaig treure’m el títol de coach executive, vaig fer alguna consultoria i també vaig treballar en una empresa d’impressió digital.
Del 2000 al 2010 vaig treballar a la Universitat Oberta de Catalunya; primer vaig començar al Departament de Pressupostos, després vaig passar a Controller de les empreses de grup i, finalment em van nomenar Directora de Serveis Generals (infraestructures, serveis i logística) que va ser l’última tasca que vaig desenvolupar a la UOC.
D’aquesta feina em quedo amb els reptes superats, el treball en equip i les amistats que hi vaig fer.
Abans del 2000 vaig treballar un parell d’anys a Andorra en un holding d’empreses i, prèviament a aquestes vaig estar a Philips Lighting de la Zona Franca, l’empresa que em va donar l’oportunitat de començar.

Bayà Castells, Montserrat

mbayacastells@assemblearepresentants.cat

19-7-1972

Badalona

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Barcelonès Nord

CONTACTE