CURRICULUM

Llicenciada en Ciències Químiques per la UAB, llicenciada en Farmàcia per la UB, he treballat durant 7 anys en una multinacional i he estat al capdavant d’una oficina de farmàcia durant 35 anys.

Col•laboro en la Fundació Casa Dalmases, darrerament estic participant en motivació com voluntària a l’Òmnium de l’Eixample. He seguit de molt a prop el moviment de Primàries Catalunya en la que hi he participat com interventora en les votacions de l’Ajuntament de Barcelona.

Formo part de l’equip de recerca de CETR, adscrit a la UAB de Barcelona, que investiga sobre la creació de projectes axiològics col•lectius. El tema que ara investiguem és la societat de coneixement des del projecte de diversos països com Estònia, Alemanya, Japó 5.0.

També des de fa molts anys m’he interessat per la lectura des de la perspectiva actual dels textos de les diferents tradicions de saviesa.

Amb l’equip d’investigació de CETR m’he endinsat en l’estudi de les smart cities, aplicacions de noves tecnologies, generació millennials i noves formes de treball, tot intentant entendre les societats en canvi.

Cucarull Roca, Montserrat

mcucarullroca@assemblearepresentants.cat

26-12-1952

Barcelona

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Ciutat Vella - Eixample

CONTACTE