CURRICULUM

– Terrassa 1959
– Professora d’anglès en instituts de Secundària. També iniciadora i persona referent en català d’aula d’acollida. Els darrers catorze anys, professora d’anglès a l’Escola Oficial d’Idiomes. Recentment jubilada.
– Llengua materna català. Altres llengües: anglès, castellà, cursant B2.2 de francès (5è curs EOI)
– M’inicio en l’activisme polític amb Deumil a Brussel·les per l’Autodeterminació el 2009. Després: Grup impulsor de Terrassa Decideix i voluntària a la recollida de vot anticipat i a la Consulta sobre la independència del 23G. Membre fundadora de Terrassa per la Independència (ANC Terrassa) on participo en els tres primers secretariats. RA al meu col·legi electoral l’1-O. Alcaldable de Primàries Catalunya a la meva ciutat a les darreres eleccions municipals. Registrada al CxR des dels inicis. Sòcia de l’ANC, d’Òmnium Cultural, de Plataforma per la Llengua. Voluntària per la llengua.
He participat a totes les grans manifestacions i marxes per la independència organitzades per l’ANC, a totes les accions de Tsunami Democràtic i a tot d’accions vàries de CDRs i altres grups. També en accions tant de denúncia com de suport a presos, exiliats i represaliats. Participo habitualment als Cants del Raval on denunciem diàriament, des del 14 de novembre de 2017, la situació de repressió i l’anormalitat democràtica que viu el país degut a la imposició d’un estat que tan sols ens pot retenir per la força i amb violència. El fet de ser una acció diària és la clau per entendre perquè ha acabat transcendint l’objectiu inicial.
– En el context de confusió actual ajudo on puc, participo en accions de tarannàs diferents, llegeixo, reflexiono i escric. De tant en tant publico al meu bloc de Vilaweb (Espores al Vent) i també ocasionalment en algun altre mitjà. Si voleu saber com penso, una bona manera és llegint-me al bloc: https://blocs.mesvilaweb.cat/pepioller/ o bé seguint-me a twitter: @pepioller. La meva divisa, manllevada de Gandhi, és ‘Gairebé tot el que facis serà insignificant, però és molt important que ho facis’ Sovint mantinc una actitud crítica i d’exigència amb els propis –especialment amb els propis- perquè també ho procuro ser amb mi mateixa.
– Fora del món de la política practico senderisme, natació, em desplaço per la meva ciutat amb bicicleta i gaudeixo de la família i amics.

Oller Comellas, Pepi

pollercomellas@assemblearepresentants.cat

1-11-1959

Terrassa

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Vallès Occident - Oest

CONTACTE