CURRICULUM

Breu currículum:

Tinc 35 anys. Treballo en enginyeria de software i sóc docent de vocació i soci fundador d’una cooperativa de treball dedicada a millorar la gestió de les administracions locals, apropant les noves tecnologies a la simplificació i modernització dels serveis públics.

De formació germano-catalana, dedico el meu temps lliure a aprendre a entendre el món que ens envolta i a treballar pel país de manera incansable.

Com a cofundador i coordinador nacional de Fem Consell, l’agrupació autoorganitzada de voluntaris on hi han participat activament més de 200 persones, he fet ponències, impartit simposis i formacions i organitzat desplegaments de centenars de voluntaris i voluntàries en grans esdeveniments. Assumint sempre tots els costos personals, m’hi he dedicat, al Consell, des del desembre del 2018.

De l’octubre del 2019 i fins l’actualitat també he participat de primera mà en la concepció i creació dels Consells Locals, havent col·laborat com a voluntari referent en la formació dels més de 210 Consells Locals d’arreu del país. Una xarxa en creixement composta actualment per més de 1.500 persones compromeses amb la nostra institució republicana i alhora amb idees i propostes que cal que els futurs Representants escoltem amb molta atenció.

No he militat, milito, ni militaré en cap partit. No he ostentat cap càrrec públic o electe sota jurisdicció espanyola.

Vilaseca, Roger

rvilaseca@assemblearepresentants.cat

4-4-1986

Corbera de Llobregat

Home

DISTRICTE ELECTORAL

Baix Llobregat

CONTACTE