CURRICULUM

Nascuda a Barcelona el 1975. Visc a Altafulla fa 8 anys.

Sóc independentista de naixement. He sigut apoderada en la consulta del 9N i al Referèndum del 1er d’Octubre 2017. També vaig ser secretària de l’ANC d’ Altafulla durant dos anys. He defensat les urnes, participat activament en les manifestacions dels darrers anys i en les accions a nivell municipal.

La meva trajectòria sempre ha estat dedicada a la defensa de la cultura i llengua catalanes a través d’entitats sardanistes, ràdios locals i plataformes culturals dels pobles on he viscut. L’objectiu sempre ha estat fomentar la nostra cultura, preservar la memòria històrica i lluitar per viure plenament en Català a Catalunya.

A nivell professional i acadèmic sóc Tècnica Turística i Tècnica en Cadena de Subministrament i Logística. Sempre he treballat a l’empresa privada: vaig començar molt jove en l’organització de congressos i convencions a Barcelona i altres capitals europees. Fa més de 15 anys que em dedico a la gestió i planificació de subministrament de materials per a grans empreses del sector industrial.

Barnés Arnaus, Sara

sbarnesarnaus@assemblearepresentants.cat

9-6-1975

Altafulla

Dona

DISTRICTE ELECTORAL

Camp de Tarragona

CONTACTE